Nieuws en meer Thuis met zorg Zaanstreek

Nieuws en meer

Verhalen van cliënten

“Leuk dat het zwemclubje zo toeneemt. Iedereen enthousiast. Sommigen voelen zich echt als een vis in het water. Ik zelf voel me uitstekend, 2 1/2 baantje gezwommen, wie had dat gedacht. Verders heerlijk gedobberd, gekletst en niet alleen met onze eigen club. Bedankt dat ik bij zo een leuke club mag horen.”
(Willem Swart, cliënt)

 

“Mijn moeder -een bijzonder creatieve vrouw- is al enige tijd cliënt van Thuis Met Zorg Zaanstreek. Ze woont samen met mijn vader in Zaandijk en leeft met (de diagnose) ALS. Zo’n 20 jaar geleden begon mijn moeder met “glas in lood” en heeft door de jaren heen de meest prachtige werken gemaakt. In de werkplaats van THUIS met Zorg heeft mijn moeder mij de kennis en technieken van het “glas in lood” aangeleerd. Hier heb ik met haar mijn eerste werkstukken gemaakt. Verder ondersteun en help ik mijn moeder graag in dit proces. Ik ben dan ook meerdere dagen in de week aanwezig en hoop dit nog lang te mogen doen. We genieten van de dagjes uit, het gezamenlijk lunchen aan de grote tafel en de momenten in de werkplaats. Blij en dankbaar met het Hart van Thuis Met Zorg.”
(Alexander Labree, mantelzorger)

 

“De bijzondere zorg van THUIS met zorg. Het team onderscheidt zich van grote organisaties doordat zij echt zorg op maat leveren. Het team is klein van samenstelling maar groot in zijn expertise, alle facetten zijn in huis en het fijne is dat je altijd dezelfde gezichten in huis hebt. De groep levert echt “zorg met het hart” en wat de cliënt wenst staat bovenaan. Bij deze manier van zorg leveren voel ik mij prettig (door o.a. zelf te kunnen bepalen wanneer en hoe er iets gebeurt) ze zijn allemaal zeer kundig, voor wat ze niet in huis hebben volgen ze een opleiding. In mijn geval een scholing voor thuisbeademing waardoor het voor mij mogelijk is om thuis te wonen! Ze nemen ruim de tijd voor mij, respecteren mijn privacy en geven mij een veilig gevoel. Vanaf de eerste kennismaking een vertrouwd en goed gevoel. Kortom, grandioos!!!”
(Conny Oord, mantelzorger)

 

Nieuws

    Wilt u onze activiteiten volgen, volg ons dan op Instagram of Facebook door te klikken op de icoontjes in de rode balk onderaan. Hier plaatsen wij alle wetenswaardige ontwikkelingen en de activiteiten van onze club (de dagbesteding).

Nieuwsbrieven

De Nieuwsbrief van Thuis met zorg Zaanstreek is voor iedereen die betrokken is bij onze organisatie: cliënten, mantelzorgers, verwijzers, onze Raad van Commissarissen, etc. De Nieuwsbrief komt 2 x per jaar uit.